saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

sy anemia keturunan dri belah mama, hb 7je first time buka buku nurse pernah kata boleh mkn ubat sebelum atau selepas mkn sarapan. tips dia klau mkn ubat dlu tunggu 1 jam bru mkn sarapan, klau mkn sarapan dulu makan sarapan dn tunggu 2 jam bgi maknan berat turun lepas 2 jam bru mkn ubat . pastikan jgn minum caffien mcm teh, kopi atau yg brkaitan dgn caffien sbb blh bgi turun hb. bnykkn mkn hati ayam, sayuran

2y ago

saya pun buat MCM tu... tapi tak jln