My HB low what should i take to make my HB ok.

My HB low what should i take to make my HB ok, and what food good for my baby.

84 Balas

Oren and jambu batu, makan dua kali sehari. Sebiji tiap buah. Lps tu prenatal vitamin tu minum dgn jus oren. Confirm akn naik. Sy mkn semua mknan sunnah. Kurma, madu, safron, pati delima and etc. Tp x cukup utk naikkan or maintain hb. Tp paras gula and tekanan darah terjaga elok. Bila sy add buah n minum supp dgn jus oren, hb baru ok. Paras hb maintain 12.