My HB low what should i take to make my HB ok.

My HB low what should i take to make my HB ok, and what food good for my baby.

84 Balas

Amalkn sunnah food superfood. Kurma,madu InShaaAllah membantu. Selain tu jaga diet harian. Mkn byk sayur hijau spt bayam or brokoli. Buah seperti jambu batu. Sy pun hb low. Amalkn juga pemakanan sihat mcm tu, supplement pun ambil untuk bantu naikkan hb. Alhamdulillah...dari 9 naik jadi 11.5. Zincofer pihak klinik bagi pun sy consume,just jarakkan masa pengambilan dgn supplement xboleh ambil serentak.