susah nak tido

hay sya nak tanya kan msa preg ni memang kita tak boleh tdo terlentang langsung ke atau tak boleh kerap eyh , ? sya firtstime preg that why tak tahu apa risau pun ada. sebb sya lebih suka terlentang lebih selesa ,

2 Balas

Kalau selesa blh je. Sy pun dulu risau, sy tnya mak sy dia jawab baring je mn2 kau suka. 😂 Sbb telentang je sy ok.., (mak saya bidan hospital) Tp ms 2nd pregnancy, sy tak boleh terlentang sbb sesak nafas so sy xbuat.

5y ago

Huhu oky sis

Sy ada tanya nurse. Nurse kata ikut keselesaan masing2

5y ago

*tak selesa tdo mengiring