Alamak.. Tidur berdengkur😵‍💫🧐😕😴

Hai mommies,, 😃 Sya 25 weeks prgnnt....tak lama lagi nak masuk 3rd trimester ... alhamdulillah.. tpi,, sya risau...Sejak akhir akhir ni...suami bgthu sya tdur lena sngat tdur smpai kuat berdengkur..pdhal sya tdur tak lena pon..dok pusing kiri kanan.. kkdng suami kjut sya sebb sya terlentang.. dia sruh sya mngiring....sya jgak sblm tdur rse tak selesa untuk bnafas..hdung tersumbat...lpas tu kerap rsa letih sebb tdur tak nyenyak...hm. ada yang sma mcm sya tak? Sya malu lah tdur sllu berdengkur.😅🥲 Sian suami mgkin terganggu bunyi sya berdengkur malam2.. boleh suggest solution tak? Terima kasih ya..🥰

3 Balas

Hi..sama saya 25 weeks mgu ni kemain tidur berdengkur. Padahal sblm pregnant xde dengkur pun. Terlelap kejap depan tv or kat tmpt kerja pun bole berdengkur padahal bukannnya baring selesa pun 🤣 cuba awak try tidur bantal tinggi sikit drpd biasa. Sy buat camtu time tidur malam dah kurang rasanya and lebih nyenyak drpd bantal rendah

Simptom biasa masa pregnant. Sy pun berdengkur suami siap rakam. Hahaha seram bunyinya. Tp suami tak kisah.

2y ago

hahahaha part rakam tu sama, sy pun sama dia cakap nape makin teruk dah mcm bunyi rxz hahahaha🤣 aduh sabo jelah mommy

sy pn sama sis..husband rakam bg sy dgr sbb sy xpercaya 😂