alahan

haritu masa masuk week 5 alahan teruk sgt.. asyik muntah.. skrg dh week 7 alhamdulillah kurang dah cuma 24 jam asyik lapo je ? normal ke?

14 Balas

Normal sis.. Sy start alahan dr 4w++..masuk 11w dah lega dah. Macam kutip buang. Sebelum tu alahan smpai warded hospital. Haha. Skrg nk mkn je keje. Lapar sntiasa.

Untungya sis.. Sya nk msuk mnggu ke 9 mkin truk alahan.. Doakan saya ye sis.. Rindu nk mkn mcm2 tp xleh dh.. Sume kuar blik.. Huhu

5y ago

insyaallah sentiasa bnykkan berdoa 😁

last muntah lepas buat tahajjud sebab tak tahan sangat asyik muntah je 😖 alhamdulillah allah mudahkan

Normal, lagi lagi kalau dah 5bulan keatas tu lagi teruk asyik nak makan je, nak mulut tu ada je dikunyah

Normal sebab baby nak membesar, sebab tu kita rasa lapar je asyik nak makan

Normal sis. Sy bru je masuk week 7 mmg da kurg rasa alahan tu. :)

Normal sis.. Sy still lg alahan wlupun dh masuk trimester kedua

Ya normal sis. Elok makan. N jgn tak makan vitamin n minum susu

5y ago

Susu perlu sis untuk pertumbahan tulang anak. Bagi tulang badan anak kuat dan tak lemah/rapuh

normal.. lapar dia x bole bawa bincang 😂

5y ago

betul 😂

Haha yes normal