Alahan baru nk mula 2nd trimester

Salam nak tanye…..normal x klu 1 trimester alahan xde sgt…….tpi masuk 2nd trimester..tiberr xbleh nk mkn…asyik nk muntah je….. Sebab biasanya saya baca klu 1st trimester je ada alahan…masuk 2nd trimester alahan tu dah kurang……..

6 Balas

saya start trimester 1 alahan teruk. muntah loya, makanan favorite tak boleh masuk. harap trimester 2 nanti makin pulih 🥲 sekarang dah 11weeks

Normal.. Sy anak sulung alahan spnjg pregnancy, hilang lps bersalin. 2nd child alahan mula 2nd trimester Jaga diri baik2 ya 🌹

Normal, alahan datang tk tentu masa dan lain orang lain timingnya.

3y ago

Owh mcm tu ye hihi alhamdulillah lega dgr…tq ya sudi jwb ❤️🌹

Normal sis. Setiap orang berbeza2.

3y ago

Alhamdulillah ok sis..thxx ya muah 💋

lain org lain cara

normal