Scan Jantina/Gender

Hi...... Haritu masa 17weeks ada scan dekat swasta... Baby okay active, kaki gerak2, denyutan jantung okay... Tanya doc kot2 boleh nampak jantina.. Doc cakap baby kepit2... So i assume mybe girl ni.. Hint pun mmg dr dlu rasa girl hahahahha... Lepas tu.. 19weeks mmg appointment doc klinik kerajaan utk scan baby..bila scan baby ok active sgt... Suh tengok jantina, haippp ada macam bulatan (boy) tengah2 antara celah peha.. Doc ckp mybe lelaki..x nampak sgt sbb 2D black white.. Nampak bulat je... Saya pun nampak.. Doc ckp Maybe laa lelaki.. Hahhahahaha... Tp ramai kawan2 ckp kalau boy weeks 17 dh nampak dh.. Skg sy jadi confius jugak.. Mmg excited nak tahu jantina sbb musim pkp ni harap dapat prepared diri and brg baby sikit2 seawal2nya... Korang ade pengalaman sama x? And betul ke kalau nampak bulatan tgh2 antara peha tu boy?

2 Balas

Macam ni bila boy 😁 sy beli je baju semua unisex, tak beli sangat biru ke ape. Dah keluar nanti baru betul2 beli.

4y ago

Alamak sis.. Saya punya ritu bulat je nampak... Yg lagi bujur depan tu x nampak plk 😂

Kcik lg tu..tggu 24w..bru clear