Pregnant 23w

Pagi td g scan dekat kk, sy ckp dkt doc yg sy nk tahu jantina sbb nk beli baju baby 😝 doc gelak. Ok nanti sy check ye, katanya. Dlm hati sy ni duk ckp sy preg anak lelaki sbb perut sy bukan bulat tapi bujur. Org ckp perut bujur ni anak lelaki. Bila scan eh sy nampak mcm kerang 😂 doc ckp ah mcm girl la awk. Terus gelak kat situ. Ish takkan la girl kot. Anak 1st perut bulat je bila kua girl. Doc ckp sy pun x brapa sure ni sbb kita scan biasa je bukan 3D. Awk kena scan balik kat klinik swasta. Tgh drive kete, duk fikir ye ke girl sbb hati ni duk ckp boy. Em balik umh cite dkt husb. Husb gelak bila sy ckp kerang. Sy ckp x sure pun bang oi. Mcm ni la kite xyah scan dh. Kite buat surprise tgu beranak nt kua girl or boy. Abg sambut oke ? Husb ckp ok. Sampai skrg nk tdo pun masih fikir baby ni boy bukan girl. Adoii firasat mak².

2 Balas

sy plak jupe FMS doc tnye,puan nk thu jntina x?sy ckp blh jg..trus nmpk pjg terjuntai 😅

scan tak semestinya betul, anak ketiga scan boy keluar girl