Gender baby

Hi nak tanya saya scan 28w nampak girl doc cakap nampak 3 line .. 32w scan nampak girl jugak .. 34w pun girl .. last scan harini 36w doc cakap nampak boy pulak 😐berlainan doc yg scan by week .. yg mana 1 betul hah ? Teringin sgt girl … ada yg cmni tak ? 🫣

2 Balas

Mcm kwn sy ade jgk mcm ni.. scan bberapa kali girl.. ttbe scan lg skali boy.. tp yg kua girl.. maybe mase scan tu baby g letak jari die kt bawah.. so dr ingt tu pistol.. huhu..

10mo ago

Hehe tau xpe..

Bagi i, gender tu second issue. Janji baby sihat walafiat.