Jantina baby

Hi, nk tanya. Waktu scan di KK 20 weeks doc kata mungkin baby boy sbb nampak pistol. Tp bila dah 23 weeks ni, pergi scan di swasta nampak baby girl. Ada kemungkinan tak untk jantina ni nmpk berubah ubah sehingga lahir ?

2 Balas

jantina xberubah...since 12w dah trbentuk semuanya. semua bgantung pd canggihnya mesin scan dan kedudukan bby. ank pmpuan sy, dari awal smpai 32w taknak tnjuk. masa 5d scan baru dia tnjuk..tu pun puas dktr cari angle. keluar pun gender yg sama. ank lelaki pulak 18w dh nmpk. tp masih ragu2. repeat scan 27w sama result. keluar pun gender yg sama mcm scan.

jantina baby tak akan berubah sis. semua bergantung pada mesin dan mata doktor/sono yg scan. mcm kakak saya banyak kali buat scan gender doktor kata boy. sekali keluarnya girl. saya setakat ni lahir gender yg sama dengan scan