betul ke 4d scan mcm ni baby girl?

Hi mommies semua, sy nak tanya. haritu ada scan 2d masa 22w doc cakap boy. so memang sy pun confident baby boy, baru baru ni scan lagi sbb time tu rasa baby kurang gerak. mula2 scan biasa jee, doc cakap baby girl pulak sbb nampak burger sign. husband xpuas hati terus minta doc buat 4d and nampak sign mcm ni. doc pun dah confirmkan memang baby girl, tapi sy rasa ragu ragu sbb instinct baby boy walaupun memang teringin girl hehe. maaf complicated sikit, harap mommies2 boleh bantu kurangkan keraguan sy 🥲

betul ke 4d scan mcm ni baby girl?
2 Balas

dktr lebih tahu sbb dia yg tgk dkt skrin. klu dh nmpk burger sign inshaAllah girl. klu boy nmpk testis dgn kantung sekali dgn jelas. tp klu parents ragu2..beli je brg unisex. dua2 blh pakai.

Sy pun instinct baby boy tp dah 2x scan nmpk bger je..🤭🤭 nti nk scan lg