Gander baby

Ada tak yang kat sini scan baby boy skli keluar girl?sye haritu scan nampak beberd dia and doc pun ckp boy,tpi scan dkt kk je,boleh jadi ke nampak boy skli keluar girl?sye excited doc cakap boy sbb dah ada 2 girl,dulu anak prtma dgn kdua,dua dua kepit tak nampak cuma doc ckp mcm girl je,skli keluar memang girl tu yg bila dpt thu prgnant ke 3 ni boy jadi excited nk scan dkt swasta belum mampu😅skrng dh 29w

2 Balas

Saya ada kenal sorang kawan yang scan few times Dr semua kata boy. Tapi sekali keluar girl 😅 Allahuu kuasa tuhan kan. Ilmu manusia kadangkala terbatas. Takpa sis, doa banyak banyak okay ! Nanti cubalah scan kat swasta pulak bila dah ada rezeki lebih sikit hehe. Kalau scan gender je rm35-40 dah boleh dapat

awk try search sonobee berhampiran. sy pernah nmpk gender scan rm18 shj untuk weekdays. kalau weekend x pasti tapi bawah rm30 rasanya.. insyaAllah baby boy tuuu.. 😊