Dah 10 minggu pergi scan doctor tunjuk kantung je, normal ke?

Harini pergi scan, doctor cakap nampak kantung je dia tnya tarikh last period tu betul x, sy ckp betul sebab tiap2 bln ada rekod, so lagi 2 minggu dtg scan lagi. Benda ni normal ke? Risau plak saya.

Dah 10 minggu pergi scan doctor tunjuk kantung je, normal ke?
11 Balas

alhamdulillah post ni betul² kenangan. hihi sekarang anak saya dah umur 4 bulan, Anak perempuan. memang happy sangat2 cuma kena emergency czer,sebab xde sakit pape tp kandungan dah 41 weeks. baby tanak keluar nak duduk lagi lam rahim haha. alhamdulillah dah lahir, baby ada gigi pula sebatang.. memang rezeki sgt .. murah rezeki selalu,

maaf semua, posting ni tinggal kenangan je. saya dah gugur untuk kali kedua.. tapi alhamdulillah sekarang sy pregnant lagi baru beberapa minggu.. doakan lekat untuk kali ini. terima kasih semua.

3y ago

amin.. InshaAllah dipermudahkan urusan sis jgk. amin

normal wak, kadang waktu ovulation kita lambat. Insyallah ada rezeki awak selagi tiada bleeding. Baby baru nak menjadi memang lambat sikit proses nya. Nanti dah besar sikit baby ikut tarikh lmp kita

sis jgn risau selagi tiada pendarahan.fikir positif sbb baby kat dlm tahu apa yg kita rasa.banyakkan rehat d awal kehamilan,jgn angkat brg berat² dan jgn nak lasak² sgt🤗🤗

Hi sis, saya pun macam ni jugak dah 8 minggu tapi nampak kantung je, size kantung tu kecik je rupanya baru 5minggu. InshaAllah kandungan sihat selagi takde pendarahan.

Sya pernah mengalami situasi yg sama..klu doktor dh ckp tggl kantung memang itu je yg tggl .kena keluar kn jg kantung tu..Sya ke hospital utk keluar kn..

3y ago

oo saya doctor check, dia ckp memang akan gugur sendirinya xperlu admit wad. dia Suh balik

ibu2 nk tanya sy dah 16w mcm mna nk tahu baby sihat ya? still x rasa apa2 pergerakan. kdg2 paranoid pn ada🥲 hopefully pi check up nnt ok

3y ago

hehe ok dear. tq 😊

semoga kali ini. sis ada rezeki untuk hamil. sya juga pernah gugur 2 kali. skrg suda 27minggu . stay positif & be happy ❣️😘

3y ago

terima kasih awk😘

Sama dgn saya 😢 risau mcm2..sbb pena gugur sblm ni..xnk gugur lg..lg2 musim covid ni..sma2 doa smua ni normal k

3y ago

InshaAllah doa yg terbaik 😘

maaf puan sy kurang psti ttg ini..mg smuanya baik2 shj..aamiin