Kantung kemik

Baru balik klinik sebab ada bleeding sikit.. doctor scan hari tu ckp kantung size dah 0.63cm.. lepas 2 minggu scan balik...doctor klinik suggest buka buku pink ..dan time buka buku scan kat KK dia org ckp size kecil lagi kantung tu..tapi no heartbeat ..Hari nie ada bleeding sikit.. pergi scan doctor ckp kantung size 0.75cm, tapi kantung nampak tak cantik.. and baby ada tissue je dalam kantung..tak dapat detect heartbeat semua..scan Dari bawah..sebab Rahim terbalik.. Saya rasa risau stress.. ada siapa siapa mcm nie..Saya Punya 2 anak pun nampak bila dah 2 bulan lebih....#ingintahu #pleasehelp

Kantung kemik
2 Balas

Pengalaman sy utk kandungan pertama dan kedua, mcm awk juga. Kantung ada, tisu janin ada, tapi tak berupa janin dan takde heart beat. And doktor mmg dh bgtau, berkemungkinan kandungan tak jd and akan gugur. So yg first gugur 8w. Yg second gugur 11w.

maaf puan tiada pengalaman, harap semuanya baik belaka tanpa mudarat