Need explanation

Hai , Last period 12/2 . Pergi scan 5/4 doctor kata baru 5w and nampak kantung je doctor suruh tunggu 7w datang scan balik baru boleh tengok jantung .. saya pun risau normal ke 5w baru nampak kantung ? First mom juga

2 Balas

Normal sis, saya pun scan 5 week pun nampakk kantung saja. inshaAllah nanti 2 week lagii repeat scan dah boleh nampakkk baby & heart beat. Moga Allah mudahkan urusan sis sepanjang mengandung 🤲🏻

1mo ago

Amin amin InsyaAllah , semoga doa berbalik pada sis juga . Terima kasih ya 🫶🏻

Ya normal sis… doctor cakap pasti betul…

1mo ago

Aaaa i see , Thank you sis