Week scan dengan tarikh period tak tally

Salam semua. Nak tanya la kalau ikut tarikh period sy dah 10 minggu. Tp isnin lepas pergi scan, gambar scan tu tunjuk 5 minggu. Bila tanya Dr, dia kata takde apa nnt datang scan balik 2 minggu nanti. Masa scan ada nampak kantung je baru. Ada tak ibu2 yg berpengalaman pernah macam ni. Sy pelik kenapa tak tally?. Asyik memikir je risau huhu

2 Balas

Sebab waktu subur tak menentu. So lambat lekat.

4y ago

Thankyou sis❤️❤️. Harap2 ok je. First pregnancy so risau je selalu😅

mgkn sis ovulate lmbt..

4y ago

Thankyou sis. Doakan ya ❤️❤️. First pregnancy