7weeks masih xnampak kantung bila scan

Tadi g klinik untuk scan. Tp doctor cakap tak nampak kantung lg. Risau dibuatnya. N minta dtg semula sebulan lepas tarikh harini. Ikutkan last period 24hb April. Ni kandungan ketiga. Balik rumah terus rasa sedih n risau. Upt 3 kali beli semua positif.

7weeks masih xnampak kantung bila scan
2 Balas

mungkin persenyawaan sis lambat 🤗 jangan risau, test scan semula after 2 weeks ya 🤗 kalau dah ada kantung, tanya doktor anggaran usia kandungan kalau ikut saiz kantung time tu 🤗

maybe lambat..