scan nampak kantung je

salam ibu2, normal ke pergi scan nampak kantung saja? kalau ikut kiraan dr tarikh first last period spatotnye 7week tapi ikut kiraan doctor sy dalam 5/6 week. baby first, pernah gugur. terima kasih ibu2.

scan nampak kantung je
18 Balas

sebelum ni saya macam puan jugak... kantung xmembesar dan janin xada.. kalau ikut period dah 4bulan tapi scan tetap 6w.. 9/12/21 kantung jatuh sendiri.. btw tu kandungan saya kedua.. now saya tgah pregnant 6w kandungan yg 3..

Normal lah tu…..awal2 kene tgk scan lerrr….dah besar sikit baru bleh tau…kene ikut scan atau tarikh pariod……Apa2 pun kene sabar…tunggu & lihat minggu2 seterusnya………

Try dtg scan 3 minggu lg sbb sy scan time 6 week pon hanya ade kantung, last week da masuk 9 week pergi scan da nmpak baby dengan jantung baby da kelip2... Excited Sgt time tu.. #1stbaby😍

6w mmg akn nmpk kantung ja,tggu dlm 9-10w inshaAllah nmpk.hrtbeat bby da,rsanya normal kot kiraan doc tu.mcm sy jg klu ikt kiraan sy 9w,tp doc scan nmpk 7w

itu macam kira 6week la sis, tpi tak tau psti la banyak berdoa and semoga sehat² sllu sis🤲🏻🤲🏻❤️🤰🏻

normal sis..sabar yea ..repeat lagi 2 mnggu..saya pun mcmni..mula nmpak kntung je..9minggu da nmpak baby gerak2..

Saya pon mcm tu 6 week scan nmpk kntung ja , repeat scan masa 8 week alhamdulillah dh nmpk janin , think positive ok

normal kot sis,sy msa 7week pn nampak kantung ja...skrg dh 9week blm scan lg pn...

sy dlu 7weeks..kantung pun xde lg..skrang dah nk masuk 27weeks.. alhamdulillah

normal puan. nanti repeat scan lagi 2 minggu tau, semoga ada rezeki ❤️