rasa down😔💔

harini checkup, hb drop dari 11.5 turun 10 lpastu cerita dekat mak mentua dia marah sy sbb tak mkn ubat dia kasi. ubat hemopati, pdahal ubat tu bukannye ubat tambah darah. dia mrah sy sbb tak mkn, sy baru je baik covid. dapat covid pun sbb ikut dia balik kg dia. sedihnya rasa rindu mak sy kt rumah😔 sy ada beli delima gulsan tu ok ke klau sy mkn skli ubat iberet. tktau nk buat ap dah hari2 mkn jambu😔 suami sy mrah sy npe cite kt mak dia.. hmm😭 tk sangka dia nk mrah sy sedih rsenye

27 Balas

sy mslh sy xprnh cite kt mk mrtua melainkan sy kene tahan kt hospital. brulah sy crte . tpi sy xprnh crte psl hb sbb sy mmg xmakan ubt. sy kalau makan tmbh drh auto sy mnth balik. drh sy 9.2 latest . last2 nurse kk bg zinkofer . prgi hospital dr pakar suggest xyh makan zinkofer sbb brbau😆😆. sporting gle dr chinese tu. sy pun ckp kt dy sy lg prefer iron tablet drpd zinkofer. dy pun ckp truskan makan iron tablet n folic asid xyh makan zinkofer .😄 sy pun ikt jela . ape2 nurse kk ckp psni sy buat xthu je sbb nurse kk ni over sgt.

2y ago

haha sy pun mkan ubat beli dkat farmasi je.. yg kk bagi semua takleh telan muntah balik..