rasa down😔💔

harini checkup, hb drop dari 11.5 turun 10 lpastu cerita dekat mak mentua dia marah sy sbb tak mkn ubat dia kasi. ubat hemopati, pdahal ubat tu bukannye ubat tambah darah. dia mrah sy sbb tak mkn, sy baru je baik covid. dapat covid pun sbb ikut dia balik kg dia. sedihnya rasa rindu mak sy kt rumah😔 sy ada beli delima gulsan tu ok ke klau sy mkn skli ubat iberet. tktau nk buat ap dah hari2 mkn jambu😔 suami sy mrah sy npe cite kt mak dia.. hmm😭 tk sangka dia nk mrah sy sedih rsenye

27 Balas

Sy fhm mksd sis huhu..kita crta kt mil sbb anggap dia mcm mak kita, tapi rupanya di kondem di fitnah mcm2 pula 😅 Bila sy dh mengandung anak ke 3, sy dh x crta sgt bab2 pregnancy atau bersalin sy kt mil, jg dkt mak sy jgk 😂. Sbb nya diorg akan bandingkn dgn diorg dan org2 dulu2 bla3. Terutama dkt mil mmg sy x crta apa dh 😂 Tipu sunat lagi, bila ditya ada mslh ka kandungan skg, sy jwb je tak ada. Walau ada gdm dan perlu jga makan. Sbb dh puas terasa hati makan hati apa kita crta kt dia, boleh dia pusing utk kondem kita 😂 Apa pun sis kuat, sis boleh 💪🏻. Mmg waktu mengandung dan berpantang ibu akan mudah terasa hati banding biasa ❤️ Pasni apapa crta share kt husband shj, biar lah org lain hehe