rasa down😔💔

harini checkup, hb drop dari 11.5 turun 10 lpastu cerita dekat mak mentua dia marah sy sbb tak mkn ubat dia kasi. ubat hemopati, pdahal ubat tu bukannye ubat tambah darah. dia mrah sy sbb tak mkn, sy baru je baik covid. dapat covid pun sbb ikut dia balik kg dia. sedihnya rasa rindu mak sy kt rumah😔 sy ada beli delima gulsan tu ok ke klau sy mkn skli ubat iberet. tktau nk buat ap dah hari2 mkn jambu😔 suami sy mrah sy npe cite kt mak dia.. hmm😭 tk sangka dia nk mrah sy sedih rsenye

27 Balas

xperlu down puan.. sye bru je cek hb td.. low...10.3.. kli kedua trun...plus berat xnaik pdahal dh 18w.. booking 63kg...skng 62.5kg.. ape yg pnting.. puan kne berfikiran positif.. mkn mkann yg sihat.. syur2n hijau.. klu puan rse down sngt.. puan hnye perlu fokus bby dlm kndungan.. jngn fikir org len...fikirkn bby.. mkn je ape² buah²n yg baik dn sesuai utk wanita hamil...mkn ulam2an...in shaa Allah akn ok