rasa down😔💔

harini checkup, hb drop dari 11.5 turun 10 lpastu cerita dekat mak mentua dia marah sy sbb tak mkn ubat dia kasi. ubat hemopati, pdahal ubat tu bukannye ubat tambah darah. dia mrah sy sbb tak mkn, sy baru je baik covid. dapat covid pun sbb ikut dia balik kg dia. sedihnya rasa rindu mak sy kt rumah😔 sy ada beli delima gulsan tu ok ke klau sy mkn skli ubat iberet. tktau nk buat ap dah hari2 mkn jambu😔 suami sy mrah sy npe cite kt mak dia.. hmm😭 tk sangka dia nk mrah sy sedih rsenye

27 Balas

ada cerita patut jgn heboh heboh kan pada semua..jika org tanya jawab je alhamdulillah ok je sihat..tak perlu beri info details. HB nie sentiasa turun naik mcm bp...tak perlu risau, anak sulung saya dulu hb 7.5 normal delivery jugak. Anak kedua HB ok tp sgkt gdm diet still alhamdulillah normal delivery. U jz enjoy ur pregnancy journey by eating healthy meals daily. I took new obimin n i didnt change eventhough doc request to change cz i saw its suit me and hb is alright so siapa tanya i pun jwb yer i follow their method padahal i took what is gud fr me. Ada setengah org tak depend on vitamin but they took proper meal terus yg cukup nutrisi. Yg x blh take proper nutrisi jgn lepas vitamin sepanjang preggy. Delima is good n ur hb is on bordee line nothing to worry abt. Jz eat kerang, red meat, hati, bayam merah, jambu batu, makanan yg blh naikkan hb n minum susu also can consume kurma..aps yg bagus utk consume jz consume it dan jgn ikut org jer, try to consult with ur doctor also.