Complete miscarriage

Hari yang sgt menyedihkan. Jam 5.30pm tdi perut sgt2 sakit +bleeding. Skali jam 6.30pm tu kuarlah bby. Kalau ikutkan dah 8mgu 6 hri ?. Jam 7pm, kuar skali tembunik. Terus ke hospital, skali scan mmg dah keluar hbis baby dan tembunik. Tak perlu d&c. Bukan rezeki baby lahir ke dunia. Smoga jdi ank syurga. ? mama dan papa syg baby tau...

Complete miscarriage
67 Balas

Macam mane bole ggur ? Buat kerja berat2 ke ? Ape pon takziah .. smoga tabah dgn ujian