Complete miscarriage

Hari yang sgt menyedihkan. Jam 5.30pm tdi perut sgt2 sakit +bleeding. Skali jam 6.30pm tu kuarlah bby. Kalau ikutkan dah 8mgu 6 hri ?. Jam 7pm, kuar skali tembunik. Terus ke hospital, skali scan mmg dah keluar hbis baby dan tembunik. Tak perlu d&c. Bukan rezeki baby lahir ke dunia. Smoga jdi ank syurga. ? mama dan papa syg baby tau...

Complete miscarriage
67 Balas

Lbh kurang kes sy 2thn lps...takziah sis..inn syaa Allah,Allah akan gantikan yg lbh baik 😊

Salam tahziah ..insyaAllah ade rezeki baru lepas ni ..percaya rezeki allah .. anak syurga

Sya pon pnh abortion..sma cm awk jgk 8w..awk kna kuat..igt Allah selalu bersama kta.

Sorry for your loss..keep strong ya...insyaAllah, Ada rezeki lepas ni. Aamiin ❤️

ya allah . takziah kak . sbr ye kak smga mnjd ank syurga dn akk sihat sllu

Jgn risau kak mesti tuhan ade sebab jadi macam ni kak usaha lagi....

Takziah sis. 😭 In shaa Allah ada hikmahnya. Stay strong❤️

insha allah sis allah akan gantikan yg baru... salam takziah

Takziah sis, sy pun keguguran juga, sabar la bukan rezeki lg

Sama la.. Anggap xdak rezeki saya kemarin dah gugur 11 mggu.