Susu badan waktu malam

Nak tanya mmg susu badan waktu malam cepat penuh ke? Baby menyusu juga setiap 2-3 jam dia bngun tp tu la setiap kali 2-3jam mesti breast dah padat keras dah. Terpaksa pam😫 waktu pagi elok pula xde padat2 keras even baby menyusu kadang 2 jam skali. Saya mmg DF. Pump sbab penuh je usually malam or subuh skali. Baby 2 bulan. #firsttimemom

1 Balas

tak silap, selalunya waktu malam ni la kita punya mcm byk sikit, tambah kalau anak myusu tiap 2-3jam . dia ikut demand baby, tapi kalau kata byk cmtuh, nak taknak mmg kena pam la.