hi mommys

Nak tanya, hari ni sy g check up tdi kat kk scan apa semua kata baby okay.. Scan lagi skali doc tiba2 ckp air ketuban awak sikit ni.. Dkt sengah jam dia duk belek2 scan sana sini.. Last2 dia suruh rever hospital.. Jadi takut plak.. Sy dah 33minggu.. Mommy's2 ada pengalaman mcm ni x .. Ada yg tau x knp?

2 Balas

maybe kurang minum air sbb sy ada tanya doctor air ketuban ni asal dari air kencing baby ke. dia kata yes tapi part of it sahaja...dari placenta pun ya jugak so minumlah banyak air. air kelapa...makan tembikai. insyaAllah ok

Minum air kelapa