Kena prank oleh baby

Kandungan sy da mncecah 37 minggu 2 hari dari tgh hri mula skit pinggang bila dh ptg bru mula sakit perut mngeras seakan bagaikan nak jatuh kebawa. Msa tu blm nk prgi hospital sbp tkt fake contractions dia. Tp bila da mlm mkin risau pula sbp rsa skit tu blm hlg and then bawa suami prgi hospital. Smpai hospital cek bukaan da 3 cm tp sy d sahkan positif covid d sbabkan sy demam n degupan jantung sy pn mncecah 150 dlm seminit trus kena tranfser dkt hospital lain jam 2 subuh naik ambulan jam 4 subu smpai da dekat hospital yg bru tu sy kena pindah teus masuk wad emergency covid teus cek bukaan skali cek bukaan 2 cm pula . Jam 5 subuh kena pindah d wad lain pula d wad covid skali tu start pagi tu dah hlg rsa sakit perut smua tu smpai ka skg ni . Ada tak yg mcm sy ? Gerakan baby pn okey . Aktif sgt lgi .. normal ka ? Ni ka yg d nama kan d prank ?🤣🤣#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

normal pn. bukaan boleh jadi 4cm tetiba 3cm balik & mcam2 lagi. ikut pergerakan baby. tkpelah janji ade progress. semoga dipermudahkan urusan ya