Complete miscarriage

Hari yang sgt menyedihkan. Jam 5.30pm tdi perut sgt2 sakit +bleeding. Skali jam 6.30pm tu kuarlah bby. Kalau ikutkan dah 8mgu 6 hri ?. Jam 7pm, kuar skali tembunik. Terus ke hospital, skali scan mmg dah keluar hbis baby dan tembunik. Tak perlu d&c. Bukan rezeki baby lahir ke dunia. Smoga jdi ank syurga. ? mama dan papa syg baby tau...

Complete miscarriage
67 Balas

Usia kandungan kita sma 8w6d. Anak syurga. Doaakan sya selaamat mlhirkan thun depan insyaAllah amin. Smga sis tabah. Dan InsyaAllah mudah2an sis cpt dpt baby lg lps ni