Mengharap keajaiban

Hari ni saya rasa down sangat2.. rasa sedih taktau nk cakap macam mana.. kawan2 yang kawin sama2, yang kawin lewat semua dah pregnant. Hari ni kawan sekerja bgtau dah pregnant, baru 2 bulan berkahwin . Sebak taktau nak cakap😣 Sya dah kawin 7 bulan.. masih menanti zuriat. Suami sangat memahami, tapi tak dapat nk hilangkan rasa sedih ni..

10 Balas

stiap rzki bbeza sis..x pe ade nti tu rzki..insyallah..smge dpmdhkan ye