Perangai pelik2

Ada ke ibu2 yang pregnant 8 bulan buat perangai? 🤣 taktau la hujung2 ni rasa annoying sangat . Rasa macam tak kena , smalam gaduh dh dgn suami .. hrini gaduh lagi .. tapi tak terok sebab jenis gaduh cakap sikit kerut dahi diam sat .. pastu okay dah ... Suami pon kata dah kenapa kebelakangan ni mcam tak puas hati dengan dia 😂😂

2 Balas

sy punya tak pelik kot. entahlah. tapi since pregnant banyak kali mimpi suami curang. pastu bangun tidur confirm nangis. kadang2 tengah malam, tengah pagi, siang hari. masa pregnant sy housewife, lepas je bangun tidur mimpi suami curang, confirm nangis terus call suami tengah kerja. sampai suami dah lali 🤣. kalau terbangun tengah malam lak, p marah2 suami kat sebelah sebab curang dalam mimpi. tapi bila dah bersalin, terus hilang semua mimpi curang tu 😆

Sama lah. Sepanjang pregnant ni saya cepat annoying dgn orang. Lagi2 dengan Family in law😆🤣🤣