Folic acid

Salam nak tanya , folic acid yg 5mg ni elok ka ? Atau yg brand appeton ? Saya baru kawin . Nak try makan tapi taktau mana satu elok . Boleh bgtau ?

Folic acid
20 Balas

Sume folic acid sama aje. Die bukan mcm brand baju , LG branded lg cepat mengandung. Ikut keselesaan mane awak nk telan, yang penting awak makan dengan konsisten. Kang makan esok xmakan pullak.

Saya beli dekat farmasi yg loose pack. Mcm ni je. Brand memana xkesah rasanya.bsebulan lebih, sangkut upt 🤣 xpercaya masa tu pegnen wkwkwkw

Sya makan yg ni jgk. Amal sblan before kahwin. Sebulan lps tu Alhamdulillah lekat dh. Nurse cakap bagus amalkan awal2

Erm macam sy, sy makan brand hovic tu sbb murah. Rasanya mana2 folic acid sama je sbb yg penting tak lebih 5mg sehari.

4y ago

Sama2

Sy pernah tanya doktor haritu. Dia cakap xkesah brand ape sekali pun. Asalkan 5mg sehari..

Waalaikumusalam. Boleh sangat makan folic acid yang tu. saya pun makan folic acid tu.

Appetton sis..sya mkn appeton pastu dlm masa sebulan trs lekat..insyaAllah sis pun blh 😊

4y ago

Terima kasih ❤️ doakankan saya 🤗

Mana2 folic acid pon elok.saya consume brand sunward beli kat shopee je

Saya ambk folic asid yg ini,3bln hbis trus lekat..alhmdulillah..

Acid folid appeton mempunyai 400mcg ia bagus tuk merancang kehamilan..

4y ago

Ok je mana2 acid folid..saya pun mkn yg 5mg ni tapi ada rezeki lebih saya bli appetton sbb ramai makan acid folic appeton dia hamil..