kencing manis

Hari ni klink kol ckp ada kncing manis...ha...stress nye saya.ank pertama ke2 xda smpai ank ke3 sngkut pulak..ibu2 blh share pngalaman ada bps mse mngndung...sy jd bleeer skejap...ape prosuder sy slalu kita kena buat ye...

4 Balas

Jgn stress2 puan..sy hr tu cmtu jgk..ank no 4 baru sangkut..mmg terkejut n stress..tp lepas baca komen2 kt cni, x bleh stress nnti bacaan gula tinggi..so terima je la dgn hati terbuka😊..yg penting jaga makan...bykkan minum air kosong..sy gdm on d/c, Alhamdulillah dh selamat bersalin..