kencing manis

Hari ni klink kol ckp ada kncing manis...ha...stress nye saya.ank pertama ke2 xda smpai ank ke3 sngkut pulak..ibu2 blh share pngalaman ada bps mse mngndung...sy jd bleeer skejap...ape prosuder sy slalu kita kena buat ye...

4 Balas

Samalah.. baru buat buku pink.. nurse dah suruh minum air gula bbrp Ari lps tu.. stress.. sbb Masa booking buku berat bdn 80kgkeatas.. Lps minum air gula.. tgh hu haaa hu haaa .. Misi call result sangkut.. 3.40/9.7.. gelap sekejap dunia 😔.. bbrp Ari slps tu nurse suruh buat bsp.. 8am,12pm,6pm,10pm. Alhamdulillah bsp cantik. Umur 37 Anak ke 3.. due 13.2.2021.

Jgn stress2 puan..sy hr tu cmtu jgk..ank no 4 baru sangkut..mmg terkejut n stress..tp lepas baca komen2 kt cni, x bleh stress nnti bacaan gula tinggi..so terima je la dgn hati terbuka😊..yg penting jaga makan...bykkan minum air kosong..sy gdm on d/c, Alhamdulillah dh selamat bersalin..

Saya tngh pregnnt kan anak pertama and ada gdm . Tapi on diet control . Cuma pastikan bnyk minum air masak kurgkan makan mnis insyallah bp cantik . Doakan saya dipermudahkan urusan berslin ye . Amin

Kdg2 kita mmg xad sblom preggy, bila preggy tiba2 ada. Byk faktor kencing manis ni mcm umur dll. Firstly, kena jaga pemakanan dan bykkn research macam mana nk kwal.