mom

nak tanya ade x sapa² dlm ni... kena kncing manis time ngndung. . ape yg kowg slalu buat ye. . bslin normal ke czer. . sy 2rd bby sngkut kncing mnis. . mse ank first xde kncing mnis. .bru 18minggu minum air gula ptma sgkut kncing mnis. . dgar spe ada kncing mnis time ngdung kne serah diri time 38minggu utk bslin.. betul ke. .

5 Balas

Akak gdm on diet + darah tinggi..time ngandung ni je ada..mmg kena bsalin awal paling lewat pun minggu ke 37,38 tgok keadaan kita jugak lah..normal ke czer tu bergantung pada keadaan kita time nak bsalin tu nnti..yg pasti kena induce😁

saye skg baru 5bln , gdm on diet hehe .. Ad yg buleh normal , ad yg czer .. ikut rezeki .. Tapi doc ad pesan je , due date saya 13/9 doc suruh serah diri 12/9 hehe mcm tu lah

Saya pun baca macam tu. 38w kena serah diri . Tapi tak sure lah sebab saya pun tak de gdm masa pregnant

Samala sis sy pn sngkut plk mngndung kali ni...nurse baru kol.. ooo kena bersalin awal ke

sama lah sis.sy pun mcm tu jgk msuk anak ke 3 tibe² dokter ckp kncing mnis😣