Ibu yang ada pnyakit kncing manis

Assalammualaikum hai slmt pg...sy nk tnya..sape ad pengalaman ...sy br ngndong ank pertama...n dsahkn kna pnyakit kencing manis,n lg satu fmly sy ad kncing mnis terutama ibu dan ayah sy.. N skrg ni bila cek gula sntiasa tggi😥... Lpas tu skrg hr2 kna p kk..smpai sy rasa stress bila kna mcm ni... Sy nk tnya ad x ptua utk trunkan kncing mnis..kalo blh sy xnklah bila cek tggi je kncing mnis sy...kalo nek pon jgn smpai berbelas2... #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Puan try minum c2joy,in shaa Allah sy selepas amalkan, Alhamdulillah kandungan gula sudah berkurangan,cuma kena banyak minum air masak.