Nak kongsi

Hari cucuk dexa kli kdua.... Sakit smpai nak ngis... Tpi xkua lgi air mata... Hihi.. Sape ibu2 yg pnah rasa cucuk dexa ni.... Smlm kena bole tahan sikit lah... Hri ni kli kdua... Rasa nk demam terus..

4 Balas

Pnh kne cucuk dexa sekali sblm emrgncy czer..😅✌dpt 1st dexa kul 8pg... Kata 8mlm br dpt 2nd dexa...tgk2 doc pakar nk operate kul 11 pg pd hri.yg sm..maka.dexa nya xsmpai 12jam dh suh agree operate.. sakit woo cucuk dexa tu..meleleh air mata nangis d buatnye.. rs mcm xtw dh g mne bile kne ubt tu..mcm mntk.nyawa pn ada gak..sakit sgt2.. sbb ada kata dexa tu jd sakit sbb org tu suntik cpt sgt..dexa spttnye suntik sikit2 mik ms 2 minit tuk suntik..bkn bpe second je dh setel suntik😅✌..br je kne 4/6 sblm ry 2 bln lepas..mcm terasa lg sakitnye bile duk byg kne dexa tu sakitnye cmne😂😂😂😂..hehee

sy sekali je tpi mse tu xdpt la pula rse kesakitan d cucuk . xtau knp . mungkin sbb tgh sakit contraction agk ny mse tu . lps dh d cucuk tu sakit contraction pon jdi ilang . ahahah .

Memang demam terus. Saya dulu pun sama

Cucuk dexa mmg sakit . Aduhaiii .. yg kne je tahu betapa sakit nye . Kaku bdan 1mnit++