Cucuk dexa

Siapa yg pernah kena cucuk dexa? Boleh share tak pengalaman mommies2 yg kena cucuk dexa.. ramai yg cakap sakit betul ke?

5 Balas

Sy dh kena haritu. Huhu masa dia cucuk tu mmg sakit jugak tp nurse sy dlu cucuk laju2 so sekejap je rasa. Nk baring pun tak senang duduk. Lama2 dia hilang, kejap je.

sakit masa ubat tu masuk . rasa nak mengamuk kejap dalam seminit dua mcam tu .lepas tu okayy. nak taknak kena kuat jugak ..hehe mommy boleh!💪

sakit time nk masukkan ubat tu je..pedih sgt2 lepas dh siap ok je x sakit mn pn.selawat byk2 dan kena tenang br kurng rs sakit tu

tips xmau sakit, kena relax otot..jgn buat keras badan..

sakit sekejap..cam perit gtu..kena 2 org ank