masih kompus

Haii , sye nk tnye ade tk mcm sye , preggy bru sebulan , tp perut dh nmpak , bile scan doc ckp tk nmpak kantung lgi , ade tk mommy2 yg mcm syee ,

masih kompus
40 Balas

perut awak sebulan mcm ni, perut saya 6bulan besar mcmtu. better awak jaga makan jgn makan tak control risau nanti sangkut gdm. makan macam biasa tak perlu berlebihan, 3rd trimester baru gandakan portion makan. sebulan masih belum nampak apa apa pun lagi, melainkan awak pernah mengandung sebelum ni mungkin perut akan besar sikit.