Lambat period lepas bersalin

Hi mommy semua , nk tnye ade tk dkt sini yg tk period selepas bersalin , ank sye nk masok setahun dh , tp sye masih tk period lgi , ade tk yg sme mcm sye

2 Balas

sama cm kak ipar saya.. lepas anak dia setahun bru dia period.. org kata kalau lepas habis pntg,, pastu tk mai period,, itu normal je,, ada sesetengah cm tk normal... kena tny doc or misi kt kk or kd

10mo ago

normal tak datang period bagi baby fully breastfeeding. kalau melebihi 2tahun masih xdtg itu kena jumpa pakar sakit puan utk check.

awak fully breastfeed ka? kalau fully breastfeed normal. ada yg baby umur 2tahun baru dtg period. kalau masih tak dtg period selepas baby umur dua tahun pergi jumpa doctor okay☺️

10mo ago

ok baik , tq yee