masih kompus

Haii , sye nk tnye ade tk mcm sye , preggy bru sebulan , tp perut dh nmpak , bile scan doc ckp tk nmpak kantung lgi , ade tk mommy2 yg mcm syee ,

masih kompus
40 Balas

Ada org.. X preggy pun perut dh mcm 6 bulan.. Tu lg konfius.. Hihi.. Sis preggy okey lah mybe sbb kulit tebal..

Lebih kurang je kita sis. Sdangkan baru 1month masih dibahagian bawah perut. Yg nampak tu selebihnya buncit jelaa 😂

4y ago

Insyallah , doa yg baik2😍

Sama lah . Org ckp sbb kulit tebal tu perut cpt nmpk . Kdg scan pun mmg susah sikit nk nmpk dlm awal2 preggy .

Maybe angin. Dulu sya 5 minggu perut kembung cmtu laa. 4 bulan baru nmpak sikit je bby bump. Hehe

4y ago

Hehe. Taktau la sis. Sbb sya pun baru preg 1st bb. Mgkin lemak je kot

Sma la sy 6w prot dh nmpk sgt mak sy tgurr. Sluar jeans pn dh tk bole pakai. 😅

Kita sama sis..tapi sya memang perut buncit dari zaman dara dulu..hihi

Macam saya....baru mengandung 2 bulan tp perut sy seakan 4 bulan org mengandung

Abaikan ape org nk kate sis.. Yg penting kite happy n dikurniakan zuriat.. Alhmdlilahh

4y ago

Syukur alhamdulillah sis ❤

Saya macam ni dulu. Tapi sebab lemak je lebih. Baby kat bawah sebenarnya.

4y ago

Btul.. lemak + angin dlm perut.. sy pon nmpk mcm ni awal2 dlu sbb senang masuk angin.. 2nd trimester bru elok skit.. tp smpai skrg tkbleh lambat mkn.. kalau tak seksanya laaa masuk angin

sama sis baru 6 weeks prut dh besar .. tapi belum scan lgi