uri baby

Hai semua , sye nk tnye pasai uri baby , cpe ade pengalaman tntang uri baby , sye skrang preggy 2nd baby , bru2 nie scan doc ckp uri baby sye dkt dgn pangkal rahim , kandungan sye skrang bru 17week 5hri , tp doc ckp normal , ade tk ibu2 pernah alami mcm sye skrang nie , hati sye risau je ,

1 Balas

Jgn isaw..uri blh naik lg smpai 36 week..inshaAllah x ada ape tu..try bt posisi sjud dlm 5 mnit tiap hri..x kira msa..sy brkesan bt cm tu

4y ago

Insyallah , hope mcm tu lh , lgi pin doc ckp baby aktif gak ,