pusar

Nk tnye , ade tk yg nmpak pusar dkt kepala anak sye nie 1 or 2 ye ,

pusar
54 Balas

dua..sama mcm sepupu sy..lelaki.skrg bru msuk darjah satu..dia punya aktif tu mmg xlekat nk pegang..hehe tp cerdik,cpt tangkap apa org ajar..masa umur 2tahun dh xpkai pampers dah..

Nampak macam dua. Ramai cakap dua ni nakal and hyperactive, tapi sebenarnya itu hanya satu mitos Sis. Jangan percaya okay 😊

2 . Adik sy 2 pusar jgk. Cerdik + tegas. Garang sikit dri kakak dia ni. 😂

Anak sy sepasang. Dua2 ada dua pusar di ubun2 satu di tgh2 kepala satu

2 sis..sama ank ke 3,4 saya...petah,byk akal,celik mata..celik la mlut..

4y ago

Sama ngan ank sy yg ke 3...aktif sngt budaknye...

2. klu org tua punya kata kata, anak hyperactive 😇👍🏿

2 nampaknya... but it might change over time =)

Dua... Mcm sy pusar dua... Anak sy pusar satu

Dua... Anak saya pon macam ni

Sma mcm anak sy girl 2pusar 😁