sama ade preggy ke tidak yee

hi ibu² semua , bole pinjam kan mata sekejap , sye nk tnye , adakah nie double line ke tidak ye , sbb sye nie tk dtg period hampir 2thn , dan bln lps sye period utk pertama kali setelah sekian lama, sepatotnye awal bln nie sye period tp tidak period , then sye cube tgu dlm 4-5 hari mcm tu bru sye try upt tp hasil nye negetif , so pagi tdi sye tergerak hati nk cek upt , tp hasil nye mcm dlm gambar nie🙂 so sye tk sure nmpak ke tk , sama ade preggy ke tidak

sama ade preggy ke tidak yee
9 Balas

Sy nmpk mcm negative.. line sebelah line transparent mcm evap line.. test every 2 days, spatutnya smakin terang.. guna brand dip n tell more accurate

nampak mcm Ada line tp samar2. macam Sy awal2 gtu jgk. missed period 2hari try test Naik line samar mcm sis. pastu repeat lg 2 Hari Naik Terang

2mo ago

mule nye mcm tu lh , sye nmpak mcm double line , eh esok nye kua lendir mcm darah sikit , tk sampai bpe jam teros turun darah

Blh jd early pregnancy blh jd evap line. Sis try repeat test lg 2 hari ya. Klu btl pregnant, line akn makin pekat ☺️

kalau tak pasti, boleh check ulang .. saya buat hari² sampai dpat yg betul² pekat.. baru puas hatii

saya pun mcm tu jgk tp pgi checkup doc plk buat upt lg skali kata negative... pasrah saya...

mcm double line sis . tunggu 2 Hari lagi repeat test smula . tahniah sis 😍

cm ada 2line tu sis..nnti sis blh try test lgi ya..sbb biasa awl2 mmng cmtu

cuba cek lagi 2mgu..nampak ada 2line tu

Ada gi check doktor x? Better check kt klinik

2mo ago

Mmg better pergi swasta or dptkan second option kalau ragu2