masih kompus

Haii , sye nk tnye ade tk mcm sye , preggy bru sebulan , tp perut dh nmpak , bile scan doc ckp tk nmpak kantung lgi , ade tk mommy2 yg mcm syee ,

masih kompus
40 Balas

maaf sis. tapi ini lemak. mostly if perut kita buncit sikit memang macam ini. preggy sebulan anggaran minggu 4 weeks. size baby adalah size biji benih and baby still duduk di bawah which is atas ari ari kita. kecil sangat untuk membesar gini. sebab saya 18 weeks pun baby still dibawah ya.