Masalah keputihan semasa mengandung.

Hai, saya first time pregnant dan nak tanya sikit tentang masalah keputihan. Saya start ada keputihan sejak 20 weeks hingga sekarang 25 weeks. Nak kata gatal, tak gatal pun tapi tak selesa bila tengok kat panties ada kesah keputihan yang banyak dan risau dia effect ke baby. Saya nak kongsikan gambar tapi takut ramai tidak selesa, tapi keputihan saya seperti cam cheese yang warna kuning cair. Ada tak yang senasib macam saya dan tahu jawapan jika ia normal atau tidak? Bila buat meruang ni kurang sikit dia keluar sebab kita dah buang tapi tak tahu la bahaya ke tidak. Tolong saya guys, saya dah refer KK diaorang kata biar dulu tengok nanti makin teruk ke tak keputihannya.

Masalah keputihan semasa mengandung.
29 Balas

saye kandungan 4 buln .sma jugak keluar bnyak keputihan .smpai jadi gatai2 .tu sebb pakai pet ..ank pertama mengndung dulu pn sma jugak ada keputihan bnyak .xtaw la bahaya kt bby ataupn tak .ank hat pertama elok ja ..