Keputihan kuning

31 weeks , keluar keputihan kuning macamni normal ke ? Sebelum ni keputihan okey masuk 28 weeks start ade balik keputihan sikit sikit tapi tak serious. Tapi makin lame makin banyak and kadang gatal, sampai meleleh kadang pun ade . Risau jugak sebab ade yang dah third trimester baru kene gbs 🥲 tolong bagi pendapat mamyy semue , appointment 2/10 nanti 🥹

Keputihan kuning
1 Balas

better bgtahu nurse or doc mse checkup .. sebab dorang akn amik sample .. if -ve. xpe. tp kalau +ve. dorang kena amik tindakan awal utk elakkan kuman GBS ni menjangkiti baby dlm kandungan dan mse dilahirkan akn ade komplikasi lain ..