Keputihan berwarna hijau, x gatal dan berbau.

Hi nak tanya, ada tak dekat sini pernah ada masalah yang sama macam saya? Keluar keputihan warna hijau, tapi tak gatal and berbau. Tapi tadi first time keluar masa mengandung ni. Now saya dah 32 weeks. Bahaya tak ? Risau pulak

2 Balas

keputihan yg normal warna putih susu. selain dri warna tu kena buat vaginal swab bru tau apa sebabnya. jawapannya sis kena ckp dkt dr. kena pgi klinik. bahaya sbb sis dh 32w. walaupun tk gatal @ berbau. risiko pada baby.

better gi check sebabnya kalau warna hijau, ada jangkitan