keputihan gatal

salam hai ibu2 bole suggest tak ubat cream atau gel yg terbaik utk "vaginal yeast infection" kwasan bibir vagina tu terasa gatal sgt bila keputihan keluar, kputihan pula mmg tak mcm biasa, dulu masa bru tahu prgnant lagi teruk smpai berketul, dh buat HVS swab tapi result negative just kuman biasa . hmpir 4bulan menahan gatal dh pedih. ni keputihan berketul tu dah kurang sikit, tapi dia cair n kuning sikit tapi gatalnya ya..😭. smpai kesan tu merah mcm terbakar. please help me... 19w prgnant #bantusharing

1 Balas

puan dh jmpe doc n chck??better puan jmpe dgn doc.. nti doc akn bg puan ubt yg sesuai mengikut mslh yg puan hadapi..mg puan cpt sembuh .aamiin