Sering kencing dan tak selesa di bahagian ari² , preggy baru masuk 11 week .. adakah itu biasa ?

Haii mommy, nak tanya adakah biasa bagi mommy yang pregnant masuk 11 minggu tapi sering kencing & rasa sakit kat ari² , rasa tak selesa ? Pergi tandas kadang air kencing sikit jer tapi betul rasa nak kencing.

11 Balas

saya pun tengah alami perkara yg sama.. baru masuk minggu ke 12.. asyik nak kencing & memang tak boleh ditahan.. kalau tahan rasa nak pecah pundi kencing.. lagi kerap minum air, lagi kerap rasa nak kencing